Fällkniven S1z

Fallkniven S1 er en av de beste knivene som noensinne er laget for utendørseventyr

Les merShow less
kr 1,925.00
Merkelapper:
Beskrivelse

Fällkniven S1 er en av de beste knivene som noensinne er laget for utendørseventyr og fiske. Det solide bladet på S1 laget av ekstremt sterkt laminert VG10 tilpasset rustfritt stål.

Eggen på S1 har en konveks slip. En konveks knivegg er mer motstandsdyktig hugging og hard bruk enn en klassisk V slip, Dette er en overlevelseskniv du kommer til å ha livet ut.

Knivbladet:

Stålet i knivbladet er 5 mm tykt og består av en sandwich konstruksjon der man har motstandsdyktig og holdbart 420J2 stål på sidene med et hardt og sylskarpt VG10 stål i midten. Dette gjør knivbladet meget allsidig ettersom man får det beste fra to verdener. Med en hardhet på HRC 59 er kniven medium vanskelig å slipe og skjerpe. Fordelen med en slik hardheten er at når man får kniven skarp holder den seg skarp lenge. Vi i Trøndelag outdoor skjerper kniven før vi sender den, slik at du kan barbere deg med kniven en god stund framover.

Slire / Etui:

Zytel etuiet tilbyr en enkel, sikker og sterk kombinasjon av egenskaper som enhver bruker vil sette pris på. Det er to separate låsemekanismer som sikrer kniven til etuiet. Designet gjør det enkelt og kjappt å få tak i kniven med en hånd ved behov. I motsetning til lærslire kan man rense og spyle zytel etuiet rent hvis det blir utsatt for lort og bakterier. Dette er vesentlig for å ha en ren og hygienisk kniv når man skal arbeide med mat.

Spesifikasjoner:
  • Vekt: 193g
  • Knivblad: 130mm
  • Totallengde på kniv: 247mm   
  • Stålkvalitet: VG10
  • HRC: 59
  • Egg: konveks

Les merShow less
Produktdetaljer
Relaterte produkter
kr 1,355.00
Fällkniven WM1 er en tur og jaktkniv som er spesialdesignet for folk med mindre hender. WM står for WoMen som typisk har mindre hender enn menn.
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
12 andre produkter i samme kategori:
kr 4,690.00
Frey var fredsguden i den nordiske gudssagaen, men også den som styrte over fruktbarhet og velstand. Han var konge over troll og fe, vesener som for ikke så lenge siden var en realitet i det gamle bondesamfunnet
kr 4,255.00
Fällkniven A1x er et beist av en kniv. Styrken og skarpheten gjør at du alltid kan stole på den. Den er designet for å motstå alle påkjenninger en menneskehånden kan klare. Havner man på en øde øy og kunne valgt seg...
kr 1,355.00
Fällkniven WM1 er en tur og jaktkniv som er spesialdesignet for folk med mindre hender. WM står for WoMen som typisk har mindre hender enn menn.
kr 1,780.00
PXLx er en robust, sterk, lett og ekstremt pålitelig foldekniv. En favoritt bland mange brannmenn.
kr 5,324.00
Njord var fruktbarhetsguden til den nordiske gudssagaen. Han var også sjømennens og fiskernes gud, en hersker over kysten og strendene.

Meny

Innstillinger