Fällkniven WM1z

Fällkniven WM1 er en tur og jaktkniv som er spesialdesignet for folk med mindre hender. WM står for WoMen som typisk har mindre hender enn menn.

Les merShow less
kr 1,355.00
Merkelapper:
Beskrivelse

VM1z passer best for de med hanske størrelse 8 og nedover. Men også de som vil ha en nett og lett og en kniv (77g) som kan brukes til omtrent alt. Dette er den perfekte jaktkniv da den er så lett håndterlig. 

Knivbladet er 71mm langt og 3,5 mm tykt. Noe som gir denne kniven et bredt bruksområde innen jakt og friluftsliv. Kniveggen består av Kobolt stål (CoS) omringet av 420J2 stål. Koboltstål er ekstremt hardt (60 HRC) og holder kniven skarp over lang tid. 


Slire / Etui:

Z´en i betegnelsen WM1z betyr at kniven leveres med et zytel etui/slire som tilbyr en enkel, sikker og sterk kombinasjon av egenskaper som enhver bruker vil sette pris på. Zytel er et pastmateriale som tåler hard bruk og rengjøring av kjemikalier. Designet på sliren gjør det enkelt og kjapt å få tak i kniven med en hånd ved behov. I motsetning til lærslire kan man rense og spyle zytel etuiet rent hvis det blir utsatt for lort og bakterier. Alle kniver som skal brukes til bearbeiding av mat/slakt bør ha materialer som ikke er organiske for å unngå bakterievekst. 

Spesifikasjoner:
  • Vekt på kniv: 77g
  • Totallengde på kniv: 175mm
  • Lengde knivblad: 71mm
  • Tykkelse knivblad: 3,5mm
  • HRC: 60
  • Egg: konveks

Les merShow less
Produktdetaljer
Relaterte produkter
Sist vist
kr 1,355.00
Fällkniven WM1 er en tur og jaktkniv som er spesialdesignet for folk med mindre hender. WM står for WoMen som typisk har mindre hender enn menn.
8 andre produkter i samme kategori:
kr 4,690.00
Frey var fredsguden i den nordiske gudssagaen, men også den som styrte over fruktbarhet og velstand. Han var konge over troll og fe, vesener som for ikke så lenge siden var en realitet i det gamle bondesamfunnet
kr 5,324.00
Njord var fruktbarhetsguden til den nordiske gudssagaen. Han var også sjømennens og fiskernes gud, en hersker over kysten og strendene.
kr 4,255.00
Fällkniven A1x er et beist av en kniv. Styrken og skarpheten gjør at du alltid kan stole på den. Den er designet for å motstå alle påkjenninger en menneskehånden kan klare. Havner man på en øde øy og kunne valgt seg...

Meny

Innstillinger