Fällkniven F1 Wolf

Testkniv med vg7 stål på hele 61 HRC

Les merShow less
kr 1,860.00
Ikke på lager
Merkelapper:
Beskrivelse

kun 1000 produserte test kniver. 


Knivbladet:

Vi er glade for å presentere nok en ny versjon av vår bestselger F1, nå med et blad i det nye spesialstålet Lam. VGWolf (VG7). Den skiller seg fra andre rustfrie spesialstål ved sitt uvanlig høye innhold av tungsten (1,25%). Dette fører til en kniv som holder skarpheten bedre enn de fleste samtidig som den er litt sterkere. De første 1000 stk blir merket "Testserie".


Slire / Etui:

den nyutviklede X-sheathen til den nye F1Wolf-modellen, en smart, sikker plastkappe med toveis låsemekanisme og uten stropp rundt håndtaket. Designet gjør det enkelt og kjappt å få tak i kniven med en hånd ved behov. Du kan rense og spyle etuiet rent hvis det blir utsatt for lort og bakterier uten at det tar skade. Dette er vesentlig for å ha en ren og hygienisk kniv når man skal arbeide med mat.spesifikasjoner:

  • Totallengde på kniv: 210mm
  • Knivblad: 97mm
  • Vekt: 148g
  • HRC: 61
  • Egg: konveks

Les merShow less
Produktdetaljer
Relaterte produkter
kr 1,355.00
Fällkniven WM1 er en tur og jaktkniv som er spesialdesignet for folk med mindre hender. WM står for WoMen som typisk har mindre hender enn menn.
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
8 andre produkter i samme kategori:
kr 4,690.00
Frey var fredsguden i den nordiske gudssagaen, men også den som styrte over fruktbarhet og velstand. Han var konge over troll og fe, vesener som for ikke så lenge siden var en realitet i det gamle bondesamfunnet
kr 1,355.00
Fällkniven WM1 er en tur og jaktkniv som er spesialdesignet for folk med mindre hender. WM står for WoMen som typisk har mindre hender enn menn.
kr 5,324.00
Njord var fruktbarhetsguden til den nordiske gudssagaen. Han var også sjømennens og fiskernes gud, en hersker over kysten og strendene.
kr 4,255.00
Fällkniven A1x er et beist av en kniv. Styrken og skarpheten gjør at du alltid kan stole på den. Den er designet for å motstå alle påkjenninger en menneskehånden kan klare. Havner man på en øde øy og kunne valgt seg...

Meny

Innstillinger