Fällkniven F1z

Dette er kniven vi selger mest av. Fallkniven F1 er standard kniven til svenske flyvåpen piloter siden 1995

Les merShow less
kr 1,520.00
Ikke på lager
Merkelapper:
Beskrivelse

En ny verdensstandard ble satt med F1 gjennom oppmerksomhet på viktige detaljer, inkludert teknisk design, ergonomi og økonomi. Fallkniven F1 overgår internasjonale standarder for styrke, personlige sikkerhetsegenskaper og verdi for pengene. Det trygge, komfortable grepet sammen med det harde og tøffe laminerte stålbladet gjør F1-kniven utrolig nyttig for alle typer daglig arbeid og krevende oppgaver.


Knivbladet:

Stålet i knivbladet består av en sandwich konstruksjon der man har motstandsdyktig og holdbart 420J2 stål på sidene med et hardt og sylskarpt VG10 stål i midten. Dette gjør knivbladet meget allsidig ettersom man får det beste fra to verdener. Med en hardhet på HRC 59 kan det være krevende å skjerpe kniven, men når man får kniven skarp holder den seg skarp meget lenge.


Slire / Etui:

Zytel etuiet tilbyr en enkel, sikker og sterk kombinasjon av egenskaper som enhver bruker vil sette pris på. Det er to separate låsemekanismer som sikrer kniven til etuiet. Designet gjør det enkelt og kjappt å få tak i kniven med en hånd ved behov. Du kan rense og spyle etuiet rent hvis det blir utsatt for lort og bakterier uten at det tar skade. Dette er vesentlig for å ha en ren og hygienisk kniv når man skal arbeide med mat.spesifikasjoner:

  • Totallengde på kniv: 210mm
  • Knivblad: 97mm
  • Vekt: 159g
  • HRC: 59
  • Egg: konveks

Les merShow less
Produktdetaljer
Relaterte produkter
kr 1,355.00
Fällkniven WM1 er en tur og jaktkniv som er spesialdesignet for folk med mindre hender. WM står for WoMen som typisk har mindre hender enn menn.
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
11 andre produkter i samme kategori:
kr 1,355.00
Fällkniven WM1 er en tur og jaktkniv som er spesialdesignet for folk med mindre hender. WM står for WoMen som typisk har mindre hender enn menn.
kr 4,255.00
Fällkniven A1x er et beist av en kniv. Styrken og skarpheten gjør at du alltid kan stole på den. Den er designet for å motstå alle påkjenninger en menneskehånden kan klare. Havner man på en øde øy og kunne valgt seg...
kr 5,324.00
Njord var fruktbarhetsguden til den nordiske gudssagaen. Han var også sjømennens og fiskernes gud, en hersker over kysten og strendene.
kr 1,780.00
PXLx er en robust, sterk, lett og ekstremt pålitelig foldekniv. En favoritt bland mange brannmenn.
kr 4,299.00
Frey var fredsguden i den nordiske gudssagaen, men også den som styrte over fruktbarhet og velstand. Han var konge over troll og fe, vesener som for ikke så lenge siden var en realitet i det gamle bondesamfunnet

Meny

Innstillinger