Tentipi Safir 5 BP

Lavvoen for de som behøver det beste, eller for de som bare vil ha det beste. 

Les merShow less
kr 17,900.00
Merke:
Beskrivelse

Safir er designet for de mest ekstreme forhold. Dette er et telt du kan stole på - i stormvind, på isete vidder, breer og under en brennende sol. Med enestående komfort og usedvanlig enkel bruk, er Safir også perfekt for familier som ønsker å gå, campe eller dra på bobilferie. Sapphire har alt og vi hevder det er verdens beste nordiske tipi og mest fleksible lavvo.

Med kombinasjonen Bomull / Polyester puster denne duken helt unikt. Lavvoen har to topphatter som begge reguleres enkelt innenfra. Den nederste for storutlufting eller ved bruk av åpen ild, og den øverste for lett utlufting gjennom myggnett. Lavvoen har videre tre enkelt regulerbare innluftingspunkter med myggnett. Myggnettdør er selvfølgelig standard. Duken har også en forsterkingskant nede mot bakken der det er mest påkjenning.

Dette er lavvoen for de som behøver en lavvo til ekstrem bruk og for de som bare vil ha det mest komfortable og det mest holdbare. 

Relativt lett i forhold til størrelse, men her er holdbarhet viktigere enn lavest mulig vekt. Overdådig designet med en overflod av brukervennlige funksjoner og avansert ytelse. Standard utstyrt for ekstreme ekspedisjoner. Dette er for hardkjerne brukere og for folk som må være sikre på at teltet deres vil takle nesten alle værforhold og situasjoner. For den som vil det beste og er forberedt på å betale for det.


Inneholder:

Dobbelt topphatt med myggnett, dør med myggnett,  midtstang, stormbarduner, målesnor, to innerlommer, kompresjonspose og solide teltplugger.


Spesifikasjoner
  • Vekt: 9,4kg
  • Diameter: 3,8m
  • Høyde:2,3m
  • Vekt på duk: 285 g/m2
Les merShow less
Produktdetaljer
Relaterte produkter
kr 1,355.00
Fällkniven WM1 er en tur og jaktkniv som er spesialdesignet for folk med mindre hender. WM står for WoMen som typisk har mindre hender enn menn.
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
13 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger