Tentipi Onyx 7 BP

Tentipi Onyx er mye lavvo for pengene

Les merShow less
kr 11,900.00
Merke:
Beskrivelse

Onyx 7bp

Onyx står for kapasitet i kombinasjon med økonomi. Man får romsligheten og bærbarheten hos en lavvo til lavere pris enn hva man får gi for toppklassede Safir.

Tentipi sine bumullslavoer har en pustende duk som tåler at man fyrer i lavvoen med et lite bål eller ovn. Når det regner trutner bomullstoffet så lavvoen er 100% tett. I regnvær vil man faktisk være tørrere i en bommullslavvo enn nylon fordi man unngår kondens. Komforten i en bomullslavvo er høy og lavvoen oppleves meget lun, vår erfaring er at når man først hatt en natt i bomullslavvo er det en nedtur å sove i en nylonslavvo.

Dette er en lavvo, som ikke graver så dypt i lommeboken. Den er en pålitlig venn, når forholdene er tøffe. Onyx kommer til å stå stødig der andre svikter. Onyx har en lavere vekt enn safir og zikron, samtidig som den har høy nok styrke til at du neppe behøver kraftigere lavvo. Daglig leder i Trøndelag outdoor har 10 års erfaring med en Tentipi onyx og lavvoen har virkelig blitt brukt hardt av både hunder, unger, snø, storm, regnvær. 

Spesifikasjoner

Vekt: 11,5kg

Diameter: 4,5m

Høyde:2,7m

Vekt på duk: 285 g/m2

Les merShow less
Produktdetaljer
Relaterte produkter
Ingen
Sist vist
13 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger