Tentipi Zirkon 9 BP

Tentipi Zirkon BP er for folk som stiller høye krav til utstyret sitt.

Les merShow less
kr 18,900.00
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Tentipt Zirkon BP (Bomull Polyester) er utstyrt med mange avanserte funksjoner. Zirkon er et mobilt hjem for folk som ønsker å investere i uteliv og oppleve en helt ny dimensjon av komfort og muligheter. Et av de beste nordiske tipis når det gjelder kvalitet, funksjoner og fleksibilitet.


Zirkon er i klasse mellom Tentipi Onyx og Tentipi Safir. Onyx er inngangsbilletten til Tentipis verden og Safir er den mest heavy duty lavvoen for de mest ekstreme forhold. Zirkon er i midten får det beste fra begge verdener. Dette teltet blir satt stor pris på av krevende friluftsentusiaster, naturelskere og de som søker autentisitet og verdsetter koselig samvær rundt bålet i sentrum av den nordiske tipien. 

Hvis du er ute etter høy kvalitet til en lavere pris enn hva du betaler for Safir, er Zirkon svaret. Tentipi fokuserer på å finne de beste materialene innen denne prisklassen. Som et resultat er Zirkon den perfekte kombinasjonen av lav vekt og attraktiv pris. Tentipi Zirkon er langt bedre utstyrt enn man normalt kan forvente av et nordisk tipi eller telt. For mennesker med et bredt spekter av interesser og som setter pris på god komfort og brukervennlige produkter til utendørs bruk.
 

Inneholder:

Dobbelt topphatt med myggnett, dør med myggnett,  midtstang, stormbarduner, målesnor, to innerlommer, kompresjonspose og solide teltplugger.Spesifikasjoner
  • Vekt: 14,6kg
  • Diameter: 5,3m
  • Høyde:3,1m
  • Vekt på duk: 285 g/m2
Les merShow less
Produktdetaljer
Relaterte produkter
Sist vist
13 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger